Tiede palveluksessasi – 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

Esitetyt postikuvat Tiede suosikkisi 6 vinkkiä karismaattisemmaksi 1024x476 - Tiede palveluksessasi - 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

Vaikka suurin osa ihmisistä ajattelee, että karisma on synnynnäinen lahjakkuus tai erityinen piirre, totuus on, että jokainen voi olla karismaattinen, jos heillä on vain hieman tietämystä karismasta, tieteestä ja sosiaalisesta käyttäytymisestä. Tässä artikkelissa jaamme joitakin hyödyllisiä vinkkejä, jotta voit parantaa ja kehittää karismaattisemman persoonallisuuden.

Mitä karisma on?

Esitetyt postikuvat Tiede suosikkisi 6 vinkkiä karismaattisemmaksi Mikä on karisma - Tiede palveluksessasi - 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää selittää, mitä karisma on ja mikä tekee henkilöstä karismaattisen. Karismaa voidaan määritellä viehätyksenä, joka voi inspiroida houkuttelevuutta muissa henkilöissä ja he tuntevat olonsa mukavaksi läsnäolossasi.

Karisma ei tarkoita täydellisyyttä

Esitetyt postikuvat Tiede suosikkisi 6 vinkkiä karismaattisemmaksi Karisma ei tarkoita täydellisyyttä - Tiede palveluksessasi - 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

Vaikka karismaattiset henkilöt näyttävät siltä, että he ovat onnellisia ja heillä on täydellinen elämä, heillä on kuitenkin samat ongelmat kuin meilläkin.

Karisma ei tule hyvännäköisyydestä tai suuresta ansiosta, se tulee siitä, kuinka omaksumme puutteemme ja hyväksymme huonot puolemme. Aitouden ja luotettavuuden näyttäminen ovat kaksi avaintekijää ollaksesi karismaattisempi.

Ole hyvä kuuntelija

Esitetyt postikuvat Tiede suosikkisi 6 vinkkiä karismaattisemmaksi Ole hyvä kuuntelija - Tiede palveluksessasi - 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

Karismaattiset ihmiset tunnetaan siitä, että he ovat loistavia ihmisiä puhumaan ja keskustelemaan. Heidän salaisuutensa on, että he ovat hyviä kuuntelijoita ja kiinnittävät lisähuomiota muiden sanoihin.

Parantaaksesi tätä piirrettä, on tärkeää kuunnella, mitä muut sanovat ja kysyä kysymyksiä lisätäksesi sanallista yhteyttä.

Vältä juoruamista ja loukkauksia

Esitetyt postikuvat Tiede suosikkisi 6 vinkkiä karismaattisemmaksi Vältä juoruttamista ja loukkauksia - Tiede palveluksessasi - 6 vinkkiä, kuinka olla karismaattisempi

On olemassa tieteellinen periaate, joka kuvaa juoruamisen ja pahaa puhumisen ongelmaa. Joka kerta, kun puhut negatiivisesti henkilöstä, ihmiset alkavat tuntea sinut tästä negatiivisesta piirteestä.

Vältä pahaa puhumista toisista ja anna kohteliaisuuksia heidän persoonallisuudestaan sen sijaan.

Ei ole olemassa tylsiä ihmisiä

Jotkut ihmiset saattavat näyttää tylsiltä ulkoa päin, mutta se johtuu yleensä ujoudesta. Jos voit puhua sen söpön, mutta ujon pojan kanssa tarpeeksi pitkään, oivallat että hän voikin olla kiinnostava.

Vain oikeiden kysymysten kysyminen ja ystävällisyys, kertovat ihmisille kuinka karismaattinen olet.

Ole kiinnostavampi

Karismaattiset ihmiset ovat vastuussa keskustelun jatkamisesta. Jotta keskustelua voitaisiin pitää elossa, kiinnostavien tietojen ja hauskojen tarinoiden kertominen ovat avaintekijöitä.

Jos karismaattisena ihmisenä tunnet olosi tylsistyneeksi tai epämukavaksi, älä epäröi kertoa siitä ja muuttaa keskustelun luonnetta sellaiseksi, joka on kiinnostava aihe kaikille. Karisma on voimakas työkalu, jota jokainen voi kehittää ja parantaa. Lukemalla lisää ihmiskäytöksistä ja kuinka vuorovaikuttaa paremmin muiden kanssa, jokaisesta voi tulla karismaattinen henkilö.