4 tapaa tulla paremmaksi ihmiseksi tiedettä käyttäen

Esitetyt postikuvat 4 tapaa tulla paremmiksi ihmisiksi tieteen avulla 1024x476 - 4 tapaa tulla paremmaksi ihmiseksi tiedettä käyttäen

Viehätysvoima ei ole niinkään lahja, vaan sosiaalinen taito jonka voit oppia harjoittelulla ja omistautumisella. Nykypäivänä tiede on ulottuvillamme ja se neuvoo meille kuinka tulla paremmaksi ihmiseksi.

Karisma on tärkeä taito, joka auttaa jokapäiväistä elämää ja auttaa meitä tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Tänään analysoimme joitakin viehätysvoiman salaisuuksia.

Erota itsesi puhelimestasi

Esitetyt postikuvat 4 tapaa tulla paremmiksi ihmisiksi tieteen avulla Erota itsesi puhelimesta - 4 tapaa tulla paremmaksi ihmiseksi tiedettä käyttäen

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, kuinka älypuhelimet voivat vahingoittaa suhteitamme. Jos haluat olla mukavampi ympärillä oleville ihmisille, varmista etteivät he näe sinun käyttävän älypuhelintasi keskustellessa kanssasi.

Hyvä katsekontakti

Esitetyt postikuvat 4 tapaa tulla paremmiksi ihmisiksi tieteen avulla Hyvä silmäkosketus - 4 tapaa tulla paremmaksi ihmiseksi tiedettä käyttäen

Jos haluat, että ihmiset pitävät sinusta, sinun täytyisi vaatia kunnioitusta ja huomiota sillä, että pidät hyvää katsekontaktia. Neurotieteellisen tutkimuksen mukaan vakaa katse kertoo huomiosta ja kunnioituksesta toisiin ja tekee sinusta lähestyttävän.

Ole kuuntelija, älä puhuja

Kaikissa keskusteluissa tapa jolla kerrot huomiosta on kuunnella toista ihmistä ja puhua vain, kun he lopettavat puhumisen. Jos keskeytät heidät tarinan keskellä, kerrot heille kuinka vähän välität siitä, mitä he sanovat.

Huomion kiinnittäminen toisiin on tapa, jolla saat muut pitämään sinusta.

Osoita itsevarmuutta

Älä pelkää liittyä keskusteluun sosiaalisessa tilanteessa ja esitellä itseäsi. Itsevarmuus on tarpeeksi osallistuaksesi aktiivisesti sosiaalisiin tapahtumiin ja näyttää persoonallisuutesi sekä sisäisen karismasi.

Viimeaikaiset tutkimukset näyttävät, että aitous ja itsevarmuus ovat kaksi piirrettä, jotka jokaisella menestyneellä henkilöllä on oltava.

Hymyileminen ja kehonkieli

Esitetyt postikuvat 4 tapaa tulla paremmiksi ihmisiksi tieteen avulla Hymyilevä ja kehon kieli - 4 tapaa tulla paremmaksi ihmiseksi tiedettä käyttäen

Kehosi on kanava, joka lähettää tunteita. Aito hymy kasvoillasi aina kun tapaat jonkun, kertoo itsevarmuudesta ja luottamuksesta. Vältä käsiesi ristimistä ja näytä aina ystävälliset kasvot tehdäksesi itsestäsi lähestyttävän. Vaikka paremmaksi ihmiseksi tuleminen vaatii paljon ponnisteluja ja harjoitteluja, nämä tieteelliset vinkit karismasta voivat nopeuttaa prosessia.