Tieteelliset kehitykset

Esitetyt postikuvat tieteelliset edistykset 1024x476 - Tieteelliset kehitykset

Jokainen viikko tuo uusia löytöjä eri tieteen aloista, joten aina on pulaa sivustosta, joka voi jakaa tämän tiedon. Aspentba on portti kaikille, jotka haluavat oppia tieteestä ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista.

Aspentban sisältö on helppoa ymmärtää. Lue tämän vuoden viimeisimmistä tieteen kehityksistä.

Askel lähemmäs kuolemattomuutta

Esitetyt postikuvat tieteelliset edistykset Askel lähemmäksi kuolemattomuutta - Tieteelliset kehitykset

Kun vanhenemme ja lihaksemme alkavat kuihtua sekä hiuksemme tippua päästä, ikääntymisprosessi loppuu kuolemaan. Viimeisimmät läpimurrot ja eri lajien tutkimukset saattavat antaa meille avaimen kuolemattomuuteen.

Rotat ovat avain, sillä ne ikääntyvät eri vauhtia kuin muut eläintyypit ja niillä on todella aktiivinen DNA-korjaus. Jos tahdomme keskeyttää ikääntymisprosessin ja luoda elämää pidentäviä lääkkeitä, meidän on keskityttävä rottiin löytääksemme vastauksen.

3D-tulostetut elimet

Esitetyt postikuvat tieteelliset edistykset 3 D painetut elimet - Tieteelliset kehitykset

3D-rakenteiden luominen, jotka voivat matkia ihmisen elimiä kuten keuhkoja tai sykkivää sydäntä, on yksi Lontoon Imperial Yliopiston tutkijoiden tavoite.

3D-esinettä, joka on samankaltainen ihmiskudoksen kanssa, käytetään uusiutuvaan tarkoitukseen ja vahingoittuneen kudoksen korjaamiseen.

Veren muuntaminen ja yleisten luovuttajien tulevaisuus

Esitetyt postikuvat tieteelliset edistykset Verenmuutos ja yleisten luovuttajien tulevaisuus - Tieteelliset kehitykset

Oikean verenluovuttajan löytämisen tuskallisuus voi olla eilistä päivää. Viimeisimpien löydettyjen bakteerien ansiosta meillä voi olla tapa muuntaa A-, B- ja AB-verityyppejä O-vereksi, joka on verityyppi jota kaikki vastaanottajat voivat käyttää. Jokainen uusi päivä edustaa uutta löydöstä ja askelta lähemmäs tulevaisuuttamme. Voimme vain odottaa kirkkaampaa tulevaisuutta ja ratkaisua moneen ongelmaan, jota kohtaamme tänä päivänä.